EvyFogyás

Szedres-citromos pohárkrém

Hozzávalók:

– fél csomag vaníliás pudingpor + 1 púpozott teáskanál

– 2 dl tej

– 1 citrom

– 2 teáskanál eritrit

– fél bögre szeder

A pudingot elkészítjük a 2 dl tejből, fél csomag pudingporból, eritritből, a citrom reszelt héjából és kifacsart levéből.

A szedret körülbelül 0,5 dl vízzel kis lángon szétfőzzük, egy kevés vízzel elkeverjük a teáskanálnyi pudingport, ezzel besűrítjük a szedret.

Pohárba rétegezzük a citromos pudingot és a szederkrémet. Lehűtve tálaljuk.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!