EvyFogyás

A legegyszerűbb zabkeksz

Hozzávalók:

– 2 dl 100%-os almalé

– 15 evőkanál zabpehely

– 5 evőkanál zabkorpa

– fél marék mazsola

– 1 mokkáskanál fahéj

– opcionálisan: bármilyen apróra vágott aszalt gyümölcs

A hozzávalókat összekeverjük, fél órát hűtőben pihentetjük, majd evőkanállal sütőpapírra adagoljuk és 180 fokos előmelegített sütőben 25-30 perc alatt ropogósra sütjük. Hogy a teteje is ropogós legyen, a vége felé érdemes átkapcsolni alul-felül sütésre.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!