EvyFogyás

Somlói galuska

Ez a leírás tudom, nagyon hosszúnak tűnik, de ha egyszer elkészíted, rájössz, hogy nagyon egyszerű!

Hozzávalók 3-4 főre:

– piskóta

– vanília öntet

– csoki öntet

– sütőrum

– kakaópor

A piskóta:

– 1 evőkanál zabpehelyliszt

– 2 evőkanál kókuszliszt

– 1 evőkanál eritrit

– 1 evőkanál kakaópor

– 1 tojás

– csipet sütőpor

– 7 evőkanál tej

A hozzávalókat összekeverjük, mikróban pontosan 3 perc alatt megsütjük.

A vanília öntet:

– fél csomag pudingport elkészítünk a leírás szerint, eritrittel (lehet mikróban is)

– 1 púpos evőkanál tojásfehérjeport 0,5 dl vízzel felverünk, hozzákeverjük a pudinghoz, beleszórunk 1 marék diót, 1 marék mazsolát

A csoki öntet:

– 2 evőkanál kakaópor

– 2 evőkanál eritrit

Összekeverjük, és apránként adagolva a tejet híg csokikrémet készítünk.

 

Ha mindezzel megvagyunk, a piskótát kockára vágjuk, egy tálba elkezdjük rakni: a piskóta fele, sütőrummal meglocsolva, a vanília öntet fele, a csoki öntet fele és még egyszer ugyan ez. A tetejét megszórjuk kakaóporral.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!