Hozzávalók:
- csirke mellfilé
- friss ananász
- 1 csomag light mozzarella
A csirkét felszeletelem, enyhén sózom, borsozom. Mindkét oldalát meggrillezem zsiradék hozzáadása nélkül, a végén a felszeletelt friss ananászt és a sajtot ráteszem, pár percig még sütöm együtt, hogy a sajt ráolvadjon, megpiruljon. Köretnek párolt rizst ajánlok, vagy az ananász maradékát meggrillezve.
Az ananász kicserélhető sonkára, gombára, hagymára, paradicsomra, stb…, így ebből az egyszerű ételből mindjárt számos diétás főételt kapunk. A változatokhoz párolt rizs vagy grill zöldség illik köretként.
Nekem lecsukhatós, de nem kontakt grillem van, tehát van hely a feltétnek, abba szoktam csinálni. Akinek nincs ilyen sütője, bármilyen grillsütő jó a hús sütéséhez, az ananász és a sajt rátétele után tegye át sütőpapírra sütőbe összepirítani.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: